Persoonlijk

bianca-both-achterhoek-therapie


Bianca Both

Ik woon samen met mijn gezin in ’s-Heerenberg, in de achterhoek.

Het mooiste aan mijn vak vind ik dat ik een grote groep mensen kan helpen die anders mogelijk buiten de boot vielen of onbegrepen bleven.

Ik zie dat cliënten door de therapie weer in beweging komen en grote stappen zetten. Ik ben heel dankbaar dat ik een onderdeel mag zijn van dat proces.

Wat mij onderscheid van anderen is mijn open werkhouding. Ik laat mij veel leiden door mijn gevoel.

Dit betekent ook dat ik het belangrijk vind om een goede connectie met de cliënt te hebben. Als de cliënt zich veilig voelt, kan er meer progressie worden gemaakt.


Opleidingen

Ik ben opgeleid tot Psychodynamisch therapeut, dit is een 4 jarige HBO opleiding. Ook ben ik EFT relatie register therapeut.


Werkwijze

In mijn praktijk werk ik met mensen en koppels samen die de regie in hun leven (terug) willen. Dit doen we door middel van verschillende therapeutische technieken. We gaan samen kijken naar de oorzaak, de kern van het probleem. Van daaruit gaan we een doel stellen, een doel waar we naar toe gaan werken.

Openheid, eerlijkheid en vertrouwen zijn voor mij randvoorwaarden binnen onze samenwerking. Spreekt dit je aan? Neem dan contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Bianca Both

Achterhoek therapie - Bianca Both